• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Інформаційне орфографічно-пунктуаційне списування тексту

Інформаційне орфографічно-пунктуаційне списування тексту

2020-03-31

/Files/images/39980055.jpg

Здоров'я більше варте, як багатство.

Здоров’я слід берегти змалку, турбуватися про себе та своїх рідних, вести здоровий спосіб життя. Але чомусь більшість з людей забувають навіть про елементарні правила, які допомагають підтримувати організм в здоровому стані.
Питання збереження здоров’я гостро постало перед людством у 2020 році. Саме в цей період невивчений медиками вірус убиває людей Європи. Тож кожен з нас має знати, як від нього захиститися. Відомо, що коронавірус передається переважно краплинним та контактним шляхами. Тому важливо дотримуватися ряду заходів для запобігання безпосереднього контакту з вірусом. Пам’ятайте, що потрібно часто мити руки та обробляти їх спеціальними засобами, не торкатися брудними руками очей, носа та рота. Намагайтеся уникати контакту з хворими людьми, навіть якщо це ваш найкращий друг. А ще не перебувайте в місцях великих скупчень людей, бо ймовірність захворіти після цього досить висока.
Щоб не захворіти, пийте більше теплої води, одягайте захисні маски та свідомо дотримуйтеся інших карантинних заходів. Діти, ваше здоров’я – у ваших руках!
Кiлькiсть переглядiв: 187

Коментарi